YuP

Cahaya

August 27, 2009

OH..Penang

Assalamualaikum w.b.t



Pada 9.8.2009 bertolaknya i dari KLIA untuk menuju ker Penang untuk membuat pengauditan disana. Walaupun time tue cam xder mud coz paiot n xder mud nak g penang. Gpun g sane bukan tuk suka2 or jalan2 xp coz keje. So not hepy sgt la. Tiba2 nak di jadikan cite bos kecik aku lak problem coz dier punya tiket flight kat i n dier plak tersalah g on place yang dier nak terbang la..huhuhuh.bos kecik i g LCCT n pastu nak g KLIA dah xtau..erm..parah!! and yg paling parah g tiket dier i nak check in xlei lak coz nama dier salah di eja n bla..bla..bla(malas nak gtau sbb cam2 masalh bos kecik yg i pk coz time tue mmg xde mud n mudah hot tepper) last2 i g jgak kat tunang i untuk menyelesaikan masalah nie coz flight i dah nak tiba..SORI BOS KECIK saya engak bisa menunggu n menolong kamu..sampai sahaja di lapangan terbang bayan lepas, i nak kne lak cari teksi untuk diangkutnya skali i n bagasi2 i ke hotel. Disebabkan ekonomi i yang gawat i tumpang bilik my klik..hehehe..sori yer kak terover bajet la tahun bulan nie..hhehehe..nasib baik la dier nak tumpangkan n kalo x jawabnyer tdo jerla kat depan kaunter receptionist hotel tue..hihihi..


pe pun salute la ngan my klik coz lei jadi mak tumpangan i kat cne n cian dier xpaksa melayan kerenah i yang kuat makan..nasib baik hotel tue dekat ngan kedai. Kalo x keboluok la i kat hotel tue, thank KAK RAM U AR GEORGOUS la..kihkih :B. Seperti biasa keesokkan arinya (10.8.2009) gla daku ke JBSN Penang untuk membuat pengauditan di sane. Nak xnak terpaksa la wat muka SKIM-A coz xnal orang. Orang2 dicne pun bukannya suka kalo org2 audit datang wat audit dicnie"wei menyemak je la org audit nie, alik2 nak audit kat tempat ako". hehehe..



sori ah kitaorg hanya mengikut amanah n prosedur keje n ingin perbetulkan kesalahan yang selama u'all wat(first my thinking) xp upa2nya memang peramah org2 penang nie n rasa cam nak duk lamer jer kat ctu xp ader akak staf kat cne gtau ''kalo nak datang slalu pun lei xp jgn datang wat audit udah lor''..hehehe klaka bangat. Pe2pun untuk di igt dicnie chewah pesanan ringkas dari penaja ''yang salah kiter perbetulkan that it's my prinsip la bukan audit punya prinsip kalo audit punya prinsip memang panjang lar''..huhuhuhu..nie diantara ole2 gambar2 yang skim-A ckit :

Pemandangan atas dari bangunan komtar



pemandangan di sudut yang ntah pe2..



niza paling wanted di cari untk audit..wachout!!! di pejabat belia dan sukan Batu Uban



cbuk sehingga xpasan my klik tangkap gambo..hehehe sebnrnya semua dah di plan..pura2 cam rajin n SKIM-A pada hari ke-3



First kemunculan kami di cne..orang2 di JBS cam xkut coz xkut keje diaorang kne audit so yang wat hasil lu ingat2 sndr la york... :+=-