April 27, 2010

sUMTHING hAPPENEd


Assalamualaikum w.b.t


Bila tengok orang lain boleh pergi ke negara orang lain rasa cam jelaous dan teringin pun ada. Penyebab bagi masalah yang utama adalah segi kewangan yang belum lagi mengcukupi. Mungkin belum ada rezeki untuk melancong ke negara orang. Hopefully i menang apa-apa pertandingan or  sumthing miracle coming to us. I mean me and my hubby. Maybe it's not a gud time to explain. My hubby cakap maybe bulan Jun kita boleh pergi ke luar negeri (he mean luar dari negeri HOMETOWN). Sabar jer la...hehehehe..anyway i so happy with my big Family..thanks to all yang banyak cakap at least u dapat pergi sarawak dari i yang tak pernah pergi. Seharusnya manusia perlu bersyukur atas nikmat yang dapat mereka nikmati. THANKS AND syukur to Allah s.w.t.






Menikmati hidangan makanan di Miri Sarawak

Menunggu hidangan LALAPan untuk santapan

April 2, 2010

Kelas Ceramah Induksi Umum dan Khusus

Kelas ini beroperasi di Akademi Audit Negara. Jadi pelbagai gelagat dan kerenah yang tidak pernah nampak dan sekarang berlaku didepan mata anda. hehehehe..Ada kepala yang senget sebelah la. Ada yang mata cam Aishywarya Rai dan mata macam kuyu pun ada. Mana nyer tak, masing-masing dah takleh masuk dah ilmu yang dah lama tepu kat kepala. Apa-apa pun kesemua fasi dan penceramah kami best and masyuk gitu. Terima kasih kerana sudi mencurahkan ilmu kepada kami iaitu Kursus Induksi Siri 2/2010.



















Malam Kursus Induksi Siri 2/2010

Pengalaman yang terindah dan tidak akan dilupakan. Kenangan bersama-sama teman sekursus denganku akan ku pahatkan dalam memori dan jiwaku. Tanpa dirimu tidak akan ku berdiri sehingga habis kursus induksi ini dengan jayanya. Pelbagai rintangan dan dugaan bersama dengan mu dan sekaligus mengubah persepsi masing-masing terhadap dunia kursus induksi. Tempoh sebulan bagaikan baru semalam diharungi dan terpaksa kita berpisah untuk menjalani kehidupan yang lain dan mungkin kita tidak akan ketahui.














Celebrate My Birthday 2017

    Assalamualaikum w.b.t     08 September sudah berlalu,  Terasa sedih dan pilu, Usia meningkat bertalu-talu, Apa nak di...