November 15, 2011

Kedai Rakyat 1 Malaysia

Assalamualaikum w.b.t

Semalam lepas i pergi makan dengan my hubie kat Coffee Cafe Village at Pinggiran Putra, kitaorang meneruskan perjalanan pergi ke Kedai Rakyat 1 Malaysia under MAWIP di Presint 5, Putrajaya..Kalo lalu tue mesti nampak terang benderang lampu biru signboard kedai tue..sonang nak mencarinya. Macam-macam barang ada, harga barang yang ada label 1 Malaysia murah sikit berbanding dengan kedai2 lain. Cuma kalo pakaging yang label lain kepunyaan syarikat sdn bhd harga still sama cam kedai kat 99 SpeedMart..For information barang-barang kedai 1 Malaysia nie pun ada debenture dengan syarikat MYDIN..so harga pun lebih kurang ajer...just masing-masing kena pandai menilai sendiri antara barang-barang yang sebelum nie uoll's pernah beli kat kedai lain, mybe kedai lain lebih murah daripada kedai 1 Malaysia ni..."TEPUK DADA TANYALAH SELERA"...berikut merupakan barang-barang i yang sempat dan ingin dibeli:.... 



: nice gak plastik khas nie..

: air mineral memang murah...


: roti pun murah



: teringat lauk curry daging..so take this out..

: rasa vanila nie memang sedap setanding ngan aiskrim lain..memang murah

: dah angkut susu Low Fat - Ducth Lady..
jgn lupa "coco crunch" nyer..not bad la rasa nyer

: nie la antara barang-barang yang i beli n
shopping sakan kat Kedai Rakyat 1 Malaysia


Awwesome!!


.....10Q...

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...