January 3, 2012

Keterujaan Menikmati Pemgambilan Produk VCO

Assalamualaikum w.b.t

Even title kat atas ini i letak bukan per..perubahan yang dialami oleh customer yang terdiri daripada parents i, adik-beradik i, kawan2, saudara mara, ipar duai dan semua yang nak badan chat dan cantik memang menakjubkan...alhamdulilah..berkat darinya... Ada customer yang tanya naper i x wat manyak entry pasal produk Catalyst dalam i punya blog..bukan i xnak citer xp atas kesuntukan masa dan mood untuk berblogging xder lagi maka niat untuk menulis entry ini tergendala seketika..but now i'm back nak citer pasal kebaikan produk VCO bagi golongan ibu2 yang sedang hamil. Even i pun mengamalkan produk ini walaupun dah berbadan dua..hehehehe..jangan terperanjat ramai yang menggunakan produk VCO ketika hamil senang and mudah melahirkan anak..alhamdulilah..kita hanya berusaha dan bertawakal...Allah s.w.t yang menentukan... :)

Kekerapan menggunakan produk VCO ketika hamil dan berpantang amat digalakkan untuk semua para wanita dan ibu. Merujuk kepada pengalaman sendiri kak Eazy dalam tempoh penghamilan dan berpantang, hasilnya didapati dan diingini amat memuaskan. Jadi i pun telah menekadkan diri untuk mengamalkan produk VCO ketika hamil. Untuk pengetahuan semua, produk VCO ini juga adalah salah satu suplemen makanan. Macam i yang kerap mengalami morning sickness..kadang2 makan pun lei muntah alik..so untuk mendapatkan nutrien yang hilang tadi i amik produk VCO iaitu sebiji pagi dan sebiji malam untuk badan i kembali bertenaga. Ada juga suplemen lain i baru nak cuba xp bagi i dengan pengambilan produk ini pun dah memadai. Alhamdulilah.. 

Berikut adalah pengalaman kak Eazy ketika bersalin.. :)


**click kat pic atas tuk image yg lagi besar**

Universal Studio, S'pore - Part II

Assalamualaikum w.b.t

Entry kali sambungan daripada part I mengenai trip i ke US, S'pore..memang syok xp ada penat ckit la. My dotter pun nak tired mananya tidak dari pukul 8.30 pagi hingga 9.30 mlm. Sebab trip yang awal ticket dah abis dijual so terpaksa la amik schedule yang ada daripada Syarikat Odessy..Al-maklum la pertama kali pergi terpaksa la cari cara yang mudah dan senang kami nak menapak. Saksikan la pengambaran kami yang super adventure ini..hehehehe. Kalo nak tau lebih lanjut mengenai pengembaraan kami ini saksikan part seterusnya coz puan dlm blog ini serba ada mood kemalasan tahap gamban..hihihihii

: sebelum bertolak kne g money changer dlu..








: foreigner dr china minat sgt tgk umairah siap candid gambar anak i g tue...


: Nur Umairah x-cited tgk bangunan cantik2 n besau2 gtu..



: me + popcorn..lebih kurang jer warna shawls i ngan bumbung popcorn nie...uhuhu






: me + Nur Umairah + ballon seller







Celebrate My Birthday 2017

    Assalamualaikum w.b.t     08 September sudah berlalu,  Terasa sedih dan pilu, Usia meningkat bertalu-talu, Apa nak di...