January 29, 2013

SweetiE PitE Duck~~ ^_^


Assalamualaikum w.b.t
 
Ada pernah dengar tak kalo sekarang nie famous owang wat muka duck face or rabbit face..hahahaha...kalo pig face jangan yer..sangat la xelok!!!....hahahahaha....so kalo rasa-rasa nak wat muka ala2 cute-cute nie lei la wat muka cam hello kitty face la dan macam2 lagi la..kalo search kat google cam2 pattern dan pesen muka ada..crazy face pun ada..kadang2 try gak wat comei2 rupa tapi xmenjadi la..kalo dah muka gaya owang tua cam i nie kalo nak wat cute2 tue cam xkene je kan..ADA AKO KISAH..hihihi..bak kata member i kalo tak suka xyah tengok, tutup je mata or xyah comment yang bukan2 dalam fb or twitter dan yang baru2 nie dalam instagram.."ako tempek gambar banyak2 dlm laman sosial ako nie tuk owang puji je"...ada ke ayat camtu..heheheh...pandangan i, tak kisah la owang tue nak tempek gambar ke or taip ayat2 yang rasa memuji diri sendiri ke or pe2 je lah..tue kan hak mereka..kalo rasa xnak komen xyah komen or mengutuk..that im rite!!~~..so kepada yang nak meng'comment' ayat2 yang nak menyakiti hati tue pun xperlu tapi kalo kata2 tue yang membina amat2lah dialukan...sumtimes people want to attention..okey..memang lumrah manusia..kalo nak mengorat pun mesti nak kne ada perhatian tui tak~~...hihihi..nie pendapat i saja..sumtimes kita akan bersifat keanak2kan..mana ada manusia yang sentiasa mature or sempurna dalam semua perkara..xp insyaallah bimbingan, ajaran dan dorongan tue membuatkan kita lebih menghargai kehidupan nie..{penat la kalo sentiasa nak amik dengar apa orang cakap jer kan}..be urself..think positif insyaallah hidup nie akan lebih dirasai aman dan damai..jadilah insan yang lebih baik dan terbaik..
 
 


: donald duck...duck face
 
 
p/s: saja je letak title yang cute2..hehehehe (actually dh lari tajuk sebenarnye)

Celebrate My Birthday 2017

    Assalamualaikum w.b.t     08 September sudah berlalu,  Terasa sedih dan pilu, Usia meningkat bertalu-talu, Apa nak di...