August 8, 2014

Contact Lens Jenama Lofalens




Assalamualaikum w.b.t


Anda sedang mencari contact lens yang murah dan selamat..wokehhh..sekarang nie i nak sharing satu contact lens yang cantik, bermacam kaler dan paling penting selamat..bukan ciplak2 punya ok..untuk makluman semua produk Lofalens nie owner nyer adalah artis jelita yang sekarang nie dah pun berjilbab iaitu Neelofa..alhamdulilah..so sebelum nie penah gak la belek2 instagram Neelofa..sekali tue ternampak Neelofa promote contact lens..wahhh businesswoman betui Neelofa nie..dari produk kesihatan dan kecantikan kini produk contact lens pula diperkenalkan..

Cat Eyes Brown
: CAT EYES BROWN
Celebrity Brown
: CELEBRITY BROWN

Glam Grey
: GLAM GREY



And sekarang nie pun dengar Neelofa ada jual tudung serta shawl..tgk cantik2 gak..sebelum nie penah gak tgk dalam rancangan MELETOP yang Neelofa ada pakai jubah dengan shawl yang die jual..cantik gak..tp harga tak tau la kan..Nama butik tue MY BOKITTA..pelik and unik nama tue..hehehe..rsnya die jual secara online kut..tp tengok harga mungkin rs macam mahal tp berbaloi dengan jenis kain kut..hehehe..sowi tak penah beli tapi nampak macam cantik..ok dah lari dari tajuk sebenarnya nak citer pasal Lofalens..

Smokey Brown
: SMOKEY BROWN



Hari tue nak raya sajer jer nak cantik beraya pakai contact lens..so tengah belek-belek instagram tue tertengok instagram LOFALENS page..so cuba carik la orang yang lei cod area Putrajaya..bila tanya agen lofalens_putrajaya ada x kaler glam grey tuk power 2.25..malang nye xder..laku bebenar kaler tue..yang ada hanya smokey brown dan celebrity brown..last2 beli la smokey brown..harga RM69..memang cantik packaging die..gambar katun2 gtew...huhuhuhu









: FEED BACK CUSTOMER




Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...