YuP

Cahaya

March 14, 2016

Lipstick + Lipsbalm = Revlon Balm Stain (My Favourite)



Assalamualaikum w.b.t




Part ini memang tak boleh tak sharing. Sebab i guna Revlon Balm Stain nie dah setahun lebih dan sangat best serta puas hati. Produk lip balm daripada jenama Revlon nie memang terasa bibir moist sangat, warna pun cantik, senang digunakan, bibir nampak berkilat dan berangin sebab ia berkonsepkan balm. Dalam masa yang sama kita rasa bibir kita nie dilindungi daripada kering.











Revlon Balm Stain ini ada banyak jenis warna seperti Adore, Charm, Cherish, Crush, Honey, Lovesick, Rendezvous, Romantic, Smitten dan Sweetheart. Semua warna lip balm nie cantik-cantik. Sampai tak tahu dah nak pilih warna apa. Tapi selalu kita akan sesuaikan dengan warna kulit bibir kita. Setakat nie i beli Lovesick, Rendezvous dan Romantic. Hah! memang ternyata bibir tue nampak cam artis korea walaupn bibirku ini tobal..hehehe.




: jenis warna Revlon Balm Stain





Selalu kalo kita pakai lipstick mesti ada jer tak kena. Guna lipstick biasa pastu nak kilat nak kena pkai lips glow. Tapi bila menggunakan Revlon Balm Stain ini jadi mudah dan cepat. Cantik pun cantik. Sining jer rasa bibir tue bila pakaikan dengan Revlon Balm Stain.





: Revlon Balm Stain





Kebanyakan Revlon Balm Stain ini ada jual dekat Watson dan Guardian. So setiap kali kunjung kat Watson atau Guardian mesti singgah tengok Revlon Balm Stain. Harga untuk lip balm nie dalam RM35++ (dah tak hingat). Revlon Balm Stain ini jenis bentuk macam chubby crayon so senang nak tenyeh dengan bibir kita.


























Nie plak rupa bibir i selepas menggunakan Revlon Balm Stain. Memang terbaik. Pasni nak pilih warna apa pula yer..mehehehe...wassalam







Romantic







 
Rendezvous








 
Love Sick